Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie."
Operacja mająca na celu: Sprawne wdrażanie LSR w tym realizację Planu Komunikacji, współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania: "Wsparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER "programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Przewidywane wyniki operacji: Wdrożona LSR, zrealizowany Plan Komunikacji.
Slajd Rytro Slajd Łabowa Slajd Muszyna Slajd Nawojowa Slajd Piwniczna Slajd Krynica

BEZPŁATNE DORADZTWO W BIURZE LGD!!

Informujemy, że każdy z Wnioskodawców może skorzystać z bezpłatnego doradztwa w Biurze LGD Perły Beskiu Sądeckiego. 

Bezpłatne doradztwo udzielane jest w formie

 

 

indywidualnej (od poniedziałku do piątku w godz. 7.30-15.30); 

telefonicznej:  18 44 97 135, 603 114 489 w godzinach pracy biura lub 

e-mailowej: biuro@perlybeskidu.pl 

 

        

Z uwagi na duże zainteresowanie usługą doradztwa prosimy wcześniej umawiać się na określoną godzinę do konsultacji z pracownikiem Biura LGD. Regulamin Doradztwa - pobierz

Pomoc w wypełnieniu ankiety.

Dzień dobry,

Jestem studentką międzynarodowych studiów magisterskich o kierunku Rozwój Obszarów Wiejskich na Uniwersytecie w Gandawie w Belgii i mam do Państwa wielką, wielką prośbę.

Przeprowadzam badanie na temat postawy polskich konsumentów względem żywności lokalnej. Jestem tym zainteresowana od wielu lat i myślę, że mamy podobne spojrzenie na ten temat, bo miałam okazję pracować z Lokalnymi Grupami Działania i wiem jak bardzo są państwo zaangażowani w promocję i wspieranie lokalnej żywności i jak dużo energii to pochłania.

Wyniki dadzą mi informacje o tym kto, jak i dlaczego decyduje się na lokalną żywność, co ludzie uważają za przeszkody, a najważniejsze - do jakich konsumentów i w jaki sposób można trafić żeby zmienili swoje nawyki i zaczęli jeść lokalnie. Wyniki pomogą też zrozumieć decyzje konsumentów i dzięki temu będziemy wiedzieli jak na nie wpływać.

Jesli uda mi się zdobyć wystaczająco realistyczne dane to uda mi się je opublikować również poza moją pracą magisterską. W Polce przeprowadzono tylko kilka badań na ten temat, jednak nie są one wystarczające bo nie opisują dokładnie profilu konsumenta zainteresowanego lokalną żywnością.

Gdyby zechcieli Państwo wypełnić tę ankietę będę bardzo wdzięczna. Bardzo zależy mi na spojrzeniu osób bezpośrednio zaangażowanych w działalność na rzecz promocji żywności lokalnej.

link do ankiety: https://ghentagriecon.qualtrics.com/jfe/form/SV_bkMQSmClBrsqybz

Bardzo dziękuję za wszelką pomoc

Pozdrawiam,

Magdalena Garbacz